مبانی نظری گیاه Otostegia persica برای تشنج و بیماری صرع
دسته: پزشکی
موضوع : علوم پزشکی و تجربی
فرمت فایل: docx
حجم فایل: ۷۸ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۰ صفحه
مبانی نظری گیاه Otostegia persica، تشنج، بیماری صرع
مبانی نظری گیاه Otostegia persica برای تشنج و بیماری صرع
توضیحات: فصل دوم مقاله کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو مقاله
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد ( WORD ) و قابل ویرایش با فرمت doc می باشد و می توانید تغییرات مدنظر خودتان را اعمال کنید و در صورت تمایل به کلاس ارائه بدهید .
قسمتی از متن مبانی نظری
معرفی مبانی نظری گیاه Otostegia persica :
Otostegia persica متعلق به مناطق جنوبی ایران خصوصاً استان سیستان و بلوچستان است. در طب سنتی این مناطق جهت رفع تب ، مالاریا و کاهش قندخون استفاده می شود . طی بررسی ها ی انجام شده مشخص شده است که عصاره ی الکلی بخش هوایی این گیاه برسندرم محرومیت از مورفین اثر قابل توجهی دارد .
مقدمه ای از گیاه Otostegia persica
یکی از منابع بالقوه مفید در زمینه پیدایش و دسترسی به داروهای جدید ، گیاهان می باشند ، مروری بر تحقیقات انجام نشان دهنده اهمیت نگرش به مقوله کاربرد درمانی گیاهان در طب نوین می باشد . در کشور ما ایران با توجه به قدمت طب سنتی که به عنوان یک منبع غنی و ارزشمند از اطلاعات در رابطه با تجربیات بالینی در رابطه با گیاهان مطرح است و با توجه به قدمت بیماری صرع و آشنایی اطبای شهیر ایرانی و اسلامی با این بیماری ، کاربرد گیاهان و فرآورده های آنها در درمان این بیماری رواج داشته است .لذا ما در این تحقیق بر آن شدیم تا به بررسی گیاهی بومی ایران به نام Otostegiapersica ازتیره ی نعناع بپردازیم .
خواص درمانی:
جنس Otostegia خواص بیولوژیک و درمانی مهمی را دارا می باشد.در طب سنتی ایران از Otostegia persica در درمان مالاریا،کاهش قند خون و درمان زخم استفاده می شود(۱۱).همچنین از آن جهت درمان آلرژی-آرتریت و اسپاسم استفاده می گردد)۱۳). طی بررسی ها ی انجام شده مشخص شده است که عصاره ی الکلی بخش هوایی این گیاه بر سندرم محرومیت از مورفین اثر قابل توجهی دارد.طبق بررسی های انجام شده ، فلاونوئیدهای حاصل از بخش هوایی Otostegia persica دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی می باشد)۱۳). همچنین شماری از دی ترپنوئیدها از این گیاه استخراج شده که وجود اثرات ضد آلزایمری در آن قابل پیش بینی می باشد.ضمنا طبق بررسی های جدید این گیاه اثر آنتی باکتریال هم دارد)۱۴و۴۴).
بررسیها در مقالهای با عنوان تأثیر عصاره هیدروالکلی گیاه گلدربر پلاسمودیوم برگئی در موش سفید سوری و مقایسه اثر آن با کلروکین نشان داد که غلظت mg/kg 450عصاره گیاهی به صورت معنی داری باعث کاهش میزان پارازیتمی در موشهای آلوده شده است. ضمنا از جوشاندن آن در بعضی مناطق جنوبی کشور به عنوان تب بر استفاده میکنند. (۴۵و۴۶)
……………..
منابع:
۱٫ارضی،اردشیر-گله دار،فرزانه،”بررسی دیدگاههای تازه در دارو درمانی اپی لپسی” دانشگاه علوم پزشکی اهواز،دانشکده داروسازی،ناشر:معاونت پژوهشی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی،صفحه ی ۱-۱۰و۱۰۷و۱۰۵(۱۳۷۹)
۲٫سلیمانی،داریوش،”بیماریهای مغز واعصاب”،انتشارات دانش پژوه،صفحه ی ۲۲۷(۱۳۶۳)
۳- Gastaut H. Photoparoxysmal discharges among patients investigated after a single seizure. Epilepsia. 1964;(5):297
امیدواریم این فایل مورد استفاده شما قرار گیرد . خوشحال خواهیم شد نظرتان را با ما از طریق نظرات به اشتراک بگذارید .