علوم مهندسیمعماری

پاورپوینت ضوابط طراحی معماری آشپزخانه

معماری آشپزخانه

موضوع : علوم مهندسی ، معماری
فرمت فایل اصلی : pptx (پاورپوینت)
حجم : ۴۴۶۳ کیلوبایت
تعداد صفحات : ۳۷ اسلاید

قیمت : ۱۸۹۰۰ تومان
پرداخت و دانلود

پاورپوینت ضوابط طراحی معماری آشپزخانه

شاید برخی از قسمت ها در هر خانه ای وجود نداشته باشد اما آشپزخانه یکی از مهم ترین مکان هایی می باشد که هر خانه ای از آن بهره می برد ، به همین دلیل طراحی و معماری آشپزخانه و همچنین دکوراسین این مکان مهم می باشد که در این فایل فقط به معماری آشپزخانه توجه شده است. فایل پاورپوینت ضوابط طراحی معماری آشپزخانه شامل ۳۷ اسلاید قابل ویرایش همراه با افکت نمایشی جهت ارائه کلاسی دانشجویان طراحی معماری و شهرسازی می باشد . در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت را مشاهده خواهیم کرد .

آشپزخانه یکی از سخت ترین فضا ها برای طراحی به دلیل لوازم، اثاثیه زیاد و نیاز به صرفه جویی در فضا است که باید به لحاظ بصری و عملکردی صحیح طراحی شود. برای اینکه بتوان اطمینان حاصل کرد که آشپزخانه کارآمد و بدون مشکل طراحی شده است. ضرورت دارد که طیف گسترده ای از نکات در نظر گرفت.
اساسا طراحی آشپزخانه به منظور سازماندهی وسایلی مانند:
اجاق گاز
یخچال و فریزر
لباس شویی
سینک
محل جهت پخت و پز
این نقاط در کنار یکدیگر یک مثلث تعریف میکنند که به آن مثلث عملکرد میگویند.

ابعاد مثلث کار باید چقدر باشد؟
حداقل طول لازم برای هر ضلع ۱۵۰ سانتی متر و حد اکثر آن ۲۷۰ سانتی متر بیان شده.طول کمتر از این اندازه باعث نبود فضای کافی برای کار شده و اندازه ی بیش از ۲۷۵ سانتی متر باعث خستگی و صرف انرژی بیش از حد می گردد.
بهترین موقعیت قرارگیری سه عنصر تشکیل دهنده مثلث کار در آشپزخانه یعنی اجاق‌گاز، سینک ظرفشویی و یخچال به گونه‌ای است که محیط این مثلث فرضی عددی بین ۴/۸۰ تا ۶ متر باشد.

فهرست مطالب طراحی معماری آشپزخانه

مقدمه
دکوراسیون آشپزخانه
اجزا در آشپزحانه
ابعاد و استانداردها
شماتیک استانداردهای آشپزخانه
منابع و مراجع

قیمت : ۱۸۹۰۰ تومان
پرداخت و دانلود

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا